Plants

Personvernerklæring

Vi hos Sankenorge.no verdsetter ditt personvern og ønsker å sikre at din personlige informasjon blir håndtert på en trygg og ansvarlig måte. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, behandler og beskytter dine personlige data når du besøker nettsiden vår.

  1. Innsamling av personlig informasjon: Ved besøk på https://sankenorge.no/ kan vi samle inn begrenset informasjon automatisk, som for eksempel IP-adresse, nettlesertype, enhetstype og tidspunkt for besøket ditt. Vi samler også inn informasjon frivillig når du registrerer deg for tjenester eller abonnementer, kontakter oss via skjemaer på nettstedet eller utfører andre handlinger som krever at du gir personlig informasjon.
  2. Bruk av personlig informasjon: Vi bruker den innsamlede informasjonen til å forbedre nettstedets funksjonalitet, tilpasse innholdet til dine interesser, svare på henvendelser og administrere tjenester som du har bedt om. Vi bruker ikke personlig informasjon til markedsføring uten ditt samtykke.
  3. Deling av personlig informasjon: Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å oppfylle formålet du har gitt oss informasjonen for, eller hvis det kreves ved lov.
  4. Informasjonssikkerhet: Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, endring, tap eller ødeleggelse. Dette inkluderer bruk av sikkerhetsteknologi og begrensning av tilgang til autoriserte personer.
  5. Dine rettigheter: Du har rett til å be om innsyn i hvilken personlig informasjon vi har om deg, samt rett til å be om retting, sletting eller begrensning av bruken av dine personlige data. Du har også rett til å motsette deg behandlingen av dine personlige data og til å kreve overføring av data til en annen datakontroller.
  6. Endringer i personvernerklæringen: Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på vår nettside, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert om endringene.
  7. Ved å bruke https://sankenorge.no/ samtykker du til vår innsamling og bruk av din personlige informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen.

    Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår håndtering av personlig informasjon, vennligst kontakt oss på post@sankenorge.no

Sanke

Et oppslagsverk og kartverktøy for ville, spisbare vekster i bybildet.

Les mer om SankePersonvernerklæring

Følg oss på sosiale medier:

Plants